Khawr Fakkān

Förenade Arab-emiraten

Khawr Fakkān

Ash Shāriqah, Förenade Arab-emiraten

Hitta hotell, restauranger, lokala guider och mycket mer i Khawr Fakkān här på Resesidorna.

Karta över Khawr Fakkān

I kartan nedan kan du zooma och byta till satellitbild för att planera din resa till Khawr Fakkān.

Förenade Arab-emiraten

Förenade Arabemiraten är ett land i den sydöstra änden av Arabiska halvön. Det ligger vid Persiska viken, gränsar till Oman i öster och Saudiarabien i söder. År 2013 var Förenade Arabemiratens befolkning 9,2 miljoner varav 1,4 miljoner var emiratier och 7,8 miljoner utlänningar.

Landet etablerades den 2 december 1971 och är en federation bestående av sju emirat (furstendömen). De ingående emiraten är Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaywayn. Abu Dhabi är huvudstad i Förenade Arabemiraten. Islam är den officiella religionen och arabiska är det officiella språket. Sharialagar är en betydande källa till Förenade Arabemiraten lagstiftning.

Städer i Förenade Arab-emiraten
Abu Dhabi, Adh Dhayd, Ajman, Al Ain, Al Fujayrah, Ar Ruways, Dibba Al-Fujairah, Dibba Al-Hisn, Dubai, Khawr Fakkān, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al Qaywayn

Resesidorna

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer. Sol och bad, träning och hälsa, eller city och shopping? – Vad vill du hitta på?

© Copyright Byta Labs AB