Honduras

Honduras

Hitta hotell, restauranger, lokala guider och mycket mer i Honduras här på Resesidorna.

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer.

Honduras

Honduras är en stat i Centralamerika. Landet gränsar i väster till Guatemala, El Salvador och i söder till Nicaragua samt har kust i norr mot karibiska havet och en liten kust i syd mot Stilla havet.

Honduras har cirka 9 miljoner invånare och nästan hela befolkningen är katoliker. Tidigare var Honduras känt som Spanska Honduras för att särskilja det från Brittiska Honduras, numera Belize.

Städer i Honduras
Choloma, Ciudad Choluteca, Cofradía, Comayagua, Danlí, El Paraíso, El Progreso, Juticalpa, La Ceiba, La Lima, La Paz, Olanchito, Potrerillos, Puerto Cortez, San Lorenzo, San Pedro Sula, Santa Bárbara, Santa Rosa de Copán, Siguatepeque, Tegucigalpa, Tela, Tocoa, Villanueva, Yoro

Resesidorna

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer. Sol och bad, träning och hälsa, eller city och shopping? – Vad vill du hitta på?

© Copyright Byta Labs AB