Irland

Irland

Hitta hotell, restauranger, lokala guider och mycket mer i Irland här på Resesidorna.

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer.

Irland

Irland är en stat i Europa som upptar nästan hela ön Irland, som delades 1921. Irland delar landgräns med Nordirland, en del av Storbritannien, på den nordöstra delen av ön. Landet omges annars av Atlanten, med Keltiska sjön i söder, Sankt Georgskanalen i sydost och Irländska sjön i öster.

Irlands högsta punkt är Carrantuohill, dess största sjö Lough Corrib och dess längsta flod Shannon.

Städer i Irland
An Muileann gCearr, Athlone, Balbriggan, Blanchardstown, Carlow, Celbridge, Cluain Meala, Cork, Donaghmede, Drogheda, Droichead Nua, Dublin, Dún Laoghaire, Dundalk, Ennis, Finglas, Gaillimh, Kilkenny, Leixlip, Letterkenny, Loch Garman, Lucan, Luimneach, Malahide, Naas, Navan, Sandyford, Sligo, Swords, Tallaght, Tralee, Waterford

Resesidorna

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer. Sol och bad, träning och hälsa, eller city och shopping? – Vad vill du hitta på?

© Copyright Byta Labs AB