Kroatien

Kroatien

Hitta hotell, restauranger, lokala guider och mycket mer i Kroatien här på Resesidorna.

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer.

Kroatien

Kroatien är en republik i sydöstra Europa. Kroatien gränsar till Bosnien och Hercegovina och Serbien i öster, Slovenien i norr, Ungern i nordöst och Montenegro i söder. I väst och sydväst utgör Adriatiska havet en maritim statsgräns mot Italien.

Kroatiens huvudstad och regeringssäte Zagreb är landets akademiska och vetenskapliga centrum samt en betydande trafikknutpunkt.

Kroatien har en vacker och lång kustremsa och en ett flertal turistvänliga öar i sin skärgård.

Städer i Kroatien
Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Osijek, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Sesvete, Šibenik, Sisak, Slavonski Brod, Solin, Split, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar, Zagreb, Zagreb - Centar, Zagreb- Stenjevec, Zaprešić

Resesidorna

Resesidorna är din guide till de bästa resmålen i hela världen. Här finns också boenden på hotell och i lägenheter, restauranger, barer, shopping och tips på aktiviteter och guidade turer. Sol och bad, träning och hälsa, eller city och shopping? – Vad vill du hitta på?

© Copyright Byta Labs AB